Plaats je review!

Reviews van bed en breakfast B&B Dijkzicht Wemeldinge in Wemeldinge

Op en top genieten!

juli 2, 2021

Wat een heerlijke B&B, echt een heerlijke plek om een paar nachtjes te verblijven. Ontvangen met Zeeuwse gastvrijheid, lekkere extra’s in de kamer, een bed om van te dromen en de aankleding nog mooier dan op de foto’s.

We hebben ontzettend genoten en raden iedereen aan er een keer heen te gaan!

Jaco en Rhode

Geweldige accommodatie!

mei 4, 2021

Wij hebben genoten van een fantastisch verblijf bij B&B Dijkzicht! Het oude pand is met oog voor detail omgebouwd en ingericht als B&B. Originele elementen zijn hierbij bewaard gebleven, maar de B&B is van alle moderne gemakken voorzien. Alles is zeer smaakvol en mooi op elkaar afgestemd. Gastvrouw Tamar is hartelijk en bescheiden. We werden verwend met een flesje wijn op de kamer en een goed gevulde koelkast. Een koffiemachine met echte bonen en verschillende soorten losse thee stonden klaar om gebruik van te maken. Het is een luxe dat het slaap- en het woongedeelte van elkaar gescheiden zijn; het slaapgedeelte is heel rustig en het bed ligt heerlijk De badkamer zou ik zelf ook wel willen hebben! Mooi design in rustige kleuren, een lekkere douche, vloerverwarming en ook hier is aan alles gedacht: fris en lekker ruikende dikke handdoeken, badjassen, slippers, tandenborstels en tandpasta, wattenschijfjes etc. Vanwege de onstuimige weersvoorspellingen zijn we naar huis gegaan, maar ik had er graag nog een nachtje bij geboekt! Tamar, we zijn enorm verwend en hebben genoten van ons verblijf. Jij en je partner zijn uitstekende gastvrouw en -heer en we wensen jullie alle goeds en succes met jullie prachtige B&B! Met hartelijke groet, Margriet Peeters-Nieuwenhuizen

Roy en Margriet Peeters-Nieuwenhuizen

TOP DESIGN

april 5, 2021

Zodra de maatregelen versoepeld worden, raden wij (het test koppel) iedereen aan om zich te laten verrassen door de schoonheid van de natuur maar vooral door de plaatselijke gastronomie. Of je kiest voor de lokale zeeuwse lekkernije die je plaatselijke wateren doen bieden of je gaat op zoek naar exotiek om de hoek bij de thai restaurant, je zal lekker kunnen uitbuiken terug in je woonkamer in de B&B!

Lekker verse kop gemalen koffie,of een lekker kopje speciale thee mixen, er zal je niets ontbreken om je dag goed af te sluiten, pak maar erbij nog iets lekker uit het koelkast!

Je aparte slaapkamer is comfortabel, rustig en heel stijlvol!

Ook de badkamer is van alle gemakken voorzien, je zal je afvragen waar je je spa afspraak kan maken!

Ook onze ontbijt was ruim voldoende voor twee mensen, zoet, hartig en natuurlijk weer met een lekkere kop koffie en thee. De eigenaren hebben netjes rekening mee gehouden met ons verzoek om het ontbijt vegetarisch te houden.

I.v.m. het weer hebben wij geen gebruik gemaakt van de tuin, die veel privacy biedt.

Tot gauw en heel veel succes!

Dagmarrr